Knabbels en Babbels on Tour

Afstand

70km

Tijdsduur

3u

Vertrekuur

9u30 - 11u

Omschrijving

Je snort met je Vespa langs de gemeenten Peer, Hechtel-Eksel, Lommel en Pelt via de kleine weggetjes en je houdt halt aan de bezienswaardigheden zoals het Duits militaire begraafplaats, het klankenbos, verschillende molens en kappelletjes die je kan bezoeken. 

Onderweg kun je zalig genieten van hapje en een drankje bij de talrijke horecazaken of met de picknickmand die je bij ons kan verkrijgen. En er is natuurlijk nog tijd zat om het historische verhaal van de regio te beleven.

Deze route kan gecombineerd worden met het arrangement van Knabbels en Babbels on Tour. Meer info vind je bij de arrangementen.

Alle routes worden zowel op papier meegegeven bij start alsook te uploaden op eigen smartphone als GPS. Alle nodige uitleg wordt gegeven bij vertrek.

 

Vaste stopplaatsen:

’t Terraske bij Kelly

(Ma: Gesloten)

Ballasthoeve (Elektrisch laadpunt)

(Ma: Gesloten)

Het 8ste Sacrament

(Ma: Gesloten)

Campo Fuego

(Ma – Woe: Gesloten)

 

 

Elektrisch laadpunt?

De Ballasthoeve in Pelt

Bekijk andere routes

45km
Ter Dolen Route

Ter Dolen Route

54km
Doodendraad Achel

Den Doodendraad

60km
Breugelroute

Breugelroute

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.