Bezoek Microbrouwerij Molder en Coöp

Omschrijving

Elke zaterdag tot 14 uur kan je binnenspringen in de brouwerij, waar u met een woordje uitleg kan kennismaken met de kleinschalige brouwerij van Bosland.

Het is hun missie om in Bosland een actieve brouwerij op de kaart te zetten die garant staat voor lokale streekbieren. “Boslands van korrel tot borrel” is hun vertrekpunt.

Inclusief consumptie en biergeschenk.

Reservatie kan je doen via: info@molder-coop.be.

Dit arrangement is enkel te reserveren bij volgende routes:

  • Breugelroute
  • Den Doodendraad
  • Ter Dolen Route
  • Molenroute

Opmerking

Prijzen

Prijs per volwassene:€ 12,50

Bekijk andere arrangementen

20210608-DSC_0246

Vespa Happen Bree

Aangeboden door: ViaVespa
Tijdens je rit doorheen de prachtige natuur kan je een leuke tussenstop maken om een 3-gangenmenu naar keuze voorgeschoteld te krijgen.
ViaVespa-Ter-Dolen

Bezoek Brouwerij Ter Dolen

Aangeboden door: Partner
Tijdens je vespa-rit een tussenstop maken bij brouwerij Ter Dolen? Kom dan nieuwsgierigen in hun brouwerij en laat de gids je leiden doorheen de brouwerij.
catharinadal

Bezoek Kaasmakerij Catharinadal

Aangeboden door: Partner
Tijdens je Vespa-rit eens binnenspringen bij Kaasmakerij Catherinadal? Een rondleiding is een fijne, gezellige en vooral smakelijke manier om de kaasmakerij beter te leren kennen.

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.