Arrangementen

We hebben een aanbod aan exclusieve arrangementen. Een uitstekende manier om te genieten en te ontdekken. Hier valt zoveel te beleven.

Genieten met ViaVespa

Picknick

Aangeboden door: ViaVespa
Zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd onderweg? Neem een picknickmand mee achterop je Vespa en kies onderweg een leuke picknickplek uit in het prachtige decor dat je onderweg tegenkomt.
IMG_7010

Tapas

Aangeboden door: ViaVespa
Onderweg genieten van heerlijke tapas? Met je groep vrienden of familie zomers genieten van heerlijke hapjes.
20210608-DSC_0246

Vespa Happen Bree

Aangeboden door: ViaVespa
Tijdens je rit doorheen de prachtige natuur kan je een leuke tussenstop maken om een 3-gangenmenu naar keuze voorgeschoteld te krijgen.
bloemen

In de bloemetjes

Aangeboden door: ViaVespa
Heb je iets te vieren of iemand in de bloemetjes te zetten? We zorgen voor een onvergetelijke dag.
coffee-g1346dba31_1920

Overnachtingen

Aangeboden door: Partner
Je vespa-rit combineren met een leuke overnachting? Neem gerust een kijkje bij een van onze partners om zorgeloos te genieten in een B&B na een dagje rondsnorren doorheen Limburg
ViaVespa-Ter-Dolen

Bezoek Brouwerij Ter Dolen

Aangeboden door: Partner
Tijdens je vespa-rit een tussenstop maken bij brouwerij Ter Dolen? Kom dan nieuwsgierigen in hun brouwerij en laat de gids je leiden doorheen de brouwerij.
69158100_2247458911990057_7548223431502725120_o-300x300

Bezoek Microbrouwerij Molder en Coöp

Aangeboden door: Partner
Altijd al willen weten hoe een microbrouwerij werkt? Kom dan tijdens je vespa-rit nieuwsgierigen in hun brouwerij en laat de gids je leiden doorheen de brouwerij van Bosland.
catharinadal

Bezoek Kaasmakerij Catharinadal

Aangeboden door: Partner
Tijdens je Vespa-rit eens binnenspringen bij Kaasmakerij Catherinadal? Een rondleiding is een fijne, gezellige en vooral smakelijke manier om de kaasmakerij beter te leren kennen.
Alpaca-ViaVespa-Bosland

Bezoek De Alpacaboerderij

Aangeboden door: Partner
Op deze unieke activiteitenboerderij kun je van dicht bij kennis komen maken met onze wollige beestjes.
ViaVespa-Aldeneyck

Bezoek Wijndomein Aldeneyck

Aangeboden door: Partner
Wijnen uit Limburg? Heel zeker!! Wijndomein Aldeneyck produceert zelf wijnen van topkwaliteit. Graag tijdens je Vespa-rit eens een kijkje nemen hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat? Of graag je smaakpapillen verwennen? Laat het ons weten en wij regelen een bezoekje ter plaatsen.
de oude hoeve

Bezoek Wijndomein De Oude Hoeve

Aangeboden door: Partner
Wijndomein “De Oude Hoeve” is een gastvrij landgoed in het mooie groene Limburg (B) en is gelegen in een stadje met grenzeloze charme. Hamont-Achel is eerder tevens benoemd is tot één van de vijf “lekkerste” gemeentes van Vlaanderen door de heerlijke streekproducten. Op dit landgoed wat bestaat uit een unieke wijngaard, wijnhuis, Franse tuin en gastenkamer ontvang Daniëlla Habraken (Bestuurder VZW Vriendenkring Achelse Wijn), u graag als gast voor een rondleiding en proeverij.

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.