Arrangementen

We hebben een aanbod aan exclusieve arrangementen. Een uitstekende manier om te genieten en te ontdekken. Hier valt zoveel te beleven.

Genieten met ViaVespa

Picknick

Zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd onderweg? Neem een picknickmand mee achterop je Vespa en kies onderweg een leuke picknickplek uit in het prachtige decor dat je onderweg tegenkomt.
Tapas

Tapas

Onderweg genieten van heerlijke tapas? Met je groep vrienden of familie zomers genieten van heerlijke hapjes.
In de bloemetjes

In de bloemetjes

Heb je iets te vieren of iemand in de bloemetjes te zetten? We zorgen voor een onvergetelijke dag.
Diner @ Campo Fuego

Diner @ Campo Fuego

Genieten van een heerlijke BBQ tussen de maïs? Dit originele trendy zomer pop-up BBQ restaurant zorgt voor de ideale afsluiter van een leuke dag op de Vespa.
Knabbels & Babbels on Tour

Knabbels & Babbels on Tour

Rondsnorren met je Vespa? Maar wil je ook graag genieten van een lekker aperitiefje of wat lekkers om te eten? Dan is knabbels en babbels on tour misschien iets voor jou, je gezin, je vrienden,....
Bezoek Brouwerij Ter Dolen

Bezoek Brouwerij Ter Dolen

Tijdens je vespa-rit een tussenstop maken bij brouwerij Ter Dolen? Kom dan nieuwsgierigen in hun brouwerij en laat de gids je leiden doorheen de brouwerij.
Bezoek Microbrouwerij Molder en Coöp

Bezoek Microbrouwerij Molder en Coöp

Altijd al willen weten hoe een microbrouwerij werkt? Kom dan tijdens je vespa-rit nieuwsgierigen in hun brouwerij en laat de gids je leiden doorheen de brouwerij van Bosland.
Bezoek Kaasmakerij Catharinadal

Bezoek Kaasmakerij Catharinadal

Tijdens je Vespa-rit eens binnenspringen bij Kaasmakerij Catherinadal? Een rondleiding is een fijne, gezellige en vooral smakelijke manier om de kaasmakerij beter te leren kennen.
Bezoek Wijndomein Aldeneyck

Bezoek Wijndomein Aldeneyck

Wijnen uit Limburg? Heel zeker!! Wijndomein Aldeneyck produceert zelf wijnen van topkwaliteit. Graag tijdens je Vespa-rit eens een kijkje nemen hoe dit allemaal precies in zijn werk gaat? Of graag je smaakpapillen verwennen? Laat het ons weten en wij regelen een bezoekje ter plaatsen.
Bezoek wijndomein De Oude Hoeve

Bezoek wijndomein De Oude Hoeve

Wijndomein “De Oude Hoeve” is een gastvrij landgoed in het mooie groene Limburg (B) en is gelegen in een stadje met grenzeloze charme. Hamont-Achel is eerder tevens benoemd is tot één van de vijf “lekkerste” gemeentes van Vlaanderen door de heerlijke streekproducten. Op dit landgoed wat bestaat uit een unieke wijngaard, wijnhuis, Franse tuin en gastenkamer ontvang Daniëlla Habraken (Bestuurder VZW Vriendenkring Achelse Wijn), u graag als gast voor een rondleiding en proeverij.

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.