Kan ik op een andere locatie vertrekken?

De standaard vertreklocatie is gelegen in de Herisstraat 20 te Peer. Een andere vertreklocatie wordt afgeraden door praktische redenen. Maar in samenspraak kan er voorzien worden dat je op een andere locatie kan vertrekken. Denkende aan een B&B of vakantiehuis in de nabije omgeving. Hiervoor wordt er een meerprijs aangerekend. Meer info hieromtrent kan je […]

Kan ik iemand een vespa-rit cadeau geven?

Een cadeaubon voor een Vesparit is een origineel geschenk voor iedereen om een leuke uitstap te beleven. Of laat iemand dankzij deze cadeaubon op een leuke manier kennismaken met de omgeving. Je kan het bedrag van de cadeaubon volledig zelf bepalen. De bon is 1 jaar na uitgifte geldig. Je kan de cadeaubon zelf komen […]

Moet ik op voorhand reserveren?

Op voorhand reserveren is steeds noodzakelijk. De verhuurlocatie is immers niet altijd geopend. Je kan per telefoon reserveren op het nummer +32 (0)479/57.50.16, per e-mail naar info@viavespa.be of door het reservatieformulier in te vullen. Last-minute reservaties dienen steeds per telefoon te gebeuren.

Ik wil mijn reservatie annuleren. Kan dit?

Annulaties of wijzigingen in het programma of de vertrekdatum vesparit kunnen voor eender welke reden tot 7 dagen voor het voorziene vertrek. Indien wijzigingen worden aangegeven door de huurder tijdens de periode minder dan 7 dagen voor vertrek blijft de afrekening zoals voorzien alsook voor het voorziene aantal voertuigen bij aanvang van de reservatie.

Welke vespa’s kan ik huren?

Wij verhuren 50cc vespa’s automatisch aangedreven en zeer gemakkelijk om mee te rijden. Hierbij heb je de keuze tussen de Vespa Primavera Touring of de Vespa Elettrica. Voor vertrekt wordt er een duidelijke persoonlijke uitleg gegeven om veilig de vespa te kunnen besturen.

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.