Boerentoer Peer-Pelt

Afstand

80km

Tijdsduur

3u

Vertrekuur

9u30 en 11u

Omschrijving

Je snort met je Vespa langs de gemeenten Peer, Bocholt, Pelt en Hamont-Achel via de kleine weggetjes en je houdt halt aan de bezienswaardigheden zoals Kaasmakerij Catharinadal, Breugelhoeve, verschillende molens en kappelletjes die je kan bezoeken. Kom tijdens je route verschillende landbouwbedrijven tegen en kom wat meer te weten over hun werking door de informatieborden te lezen.

Onderweg kun je zalig genieten van hapje en een drankje bij de talrijke horecazaken of met de picknickmand die je bij ons kan verkrijgen. En er is natuurlijk nog tijd zat om het historische verhaal van de regio te beleven.

Deze route kan gecombineerd worden met bezoekje aan Kaasmakerij Catharinadal. Meer info vind je bij de arrangementen.

Alle routes worden zowel op papier meegegeven bij start alsook te uploaden op eigen smartphone als GPS. Alle nodige uitleg wordt gegeven bij vertrek.

 

Vaste stopplaats:

Franciscushof 

Fierkens-Heikant 53
3910 Pelt

+32(0)11 66 36 65
7/7 Geopend

 

Elektrisch laadpunt?

Franciscushof in Sint-Huibrechts-Lille

Bekijk andere routes

45km
Ter Dolen Route

Ter Dolen Route

54km
Doodendraad Achel

Den Doodendraad

60km
Breugelroute

Breugelroute

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.