Molenroute

Afstand

110km

Tijdsduur

4u - 5u

Vertrekuur

9u30 - 11u

Omschrijving

Je snort met je Vespa langs de gemeenten Peer, Pelt, Hamont-Achel, Lommel, Hechtel-Eksel en Hechteren via de kleine weggetjes en je houdt halt aan de bezienswaardigheden zoals Kaasmakerij Catharinadal, Duits militair kerkhof en Brouwerij Ter Dolen die je kan bezoeken.

Onderweg kun je zalig genieten van hapje en een drankje bij de talrijke horecazaken of met de picknickmand die je bij ons kan verkrijgen. En er is natuurlijk nog tijd zat om het historische verhaal van de regio te beleven.

Deze route kan gecombineerd worden met bezoekjes bij Catharinadal of Ter Dolen. Meer info vind je bij de arrangementen. Let hierbij wel op de tijdsduur zodat je in alle rust kan genieten van je dag.

Alle routes worden zowel op papier meegegeven bij start alsook te uploaden op eigen smartphone als GPS. Alle nodige uitleg wordt gegeven bij vertrek.

Points of interests:
– 8 molens van Noord-Limburg
– Franciscushof
– Scoutsrally
– Duitse Militaire begraafplaats
– Distilleerderij De Korhaan
– Kasteelbrouwerij Ter Dolen

Vaste stopplaats:

Kasteelbrouwerij Ter Dolen

Elektrisch laadpunt?

Brasserie De Oude Barrier in Hechtel-Eksel

Bekijk andere routes

60km
kempenheuvel

Vespa Happen Bree ! NIEUW !

85km
Bosland-Viavespa-limburg-toerisme

Via Vespa doorheen Bosland

45km
ViaVespa-Ter-Dolen

Ter Dolen Route

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.