Bezoek De Alpacaboerderij

Omschrijving

Je wordt ontvangen in de Alpacaweide waar direct met de rondleiding wordt gestart. Een groot deel van de uitleg wordt in de weide tussen de dieren gegeven. Uiteraard gaan we ook nog even in de stal kijken, waar je nog van alles leert over het fokken met deze nieuwsgierige dieren. De korte rondleiding wordt afgesloten in de Alpaca Shop, waar leuke souvenirs en alpacawollen producten te koop zijn.

Voor de gegidste activiteiten ben je welkom van dinsdag tot en met zondag, tussen 9 en 20:00 uur. Reserveren is hiervoor aangewezen.
Prijs gids: € 40,00

Ook is het mogelijk om een ongegidst AlpacaBezoek te doen . Hierbij kan je op eigen houtje de boerderij verkennen. Dit kan enkel binnen onze openingsuren: op woensdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 uur en 17:00 uur geopend. Ook hier vragen we om vooraf een reservatie te maken.

Duur: 45 min.

Reservatie kan je doen via: uitstap@alpacaboerderij.be.
Annulatie van deze formule kan tot 14 dagen voorafgaand het bezoek.
Andere arrangementen te vinden op: www.alpacaboerderij.be.

 

Dit arrangement is enkel te reserveren bij volgende routes:

  • Kids Route
  • Boerentoer Peer-Pelt

Opmerking

Prijzen

Prijs per volwassene:€ 3,00
Prijs per kind:€ 2,00

Bekijk andere arrangementen

Genieten met ViaVespa

Picknick

Aangeboden door: ViaVespa
Zorgeloos genieten van een heerlijke maaltijd onderweg? Neem een picknickmand mee achterop je Vespa en kies onderweg een leuke picknickplek uit in het prachtige decor dat je onderweg tegenkomt.
IMG_7010

Tapas

Aangeboden door: ViaVespa
Onderweg genieten van heerlijke tapas? Met je groep vrienden of familie zomers genieten van heerlijke hapjes.
20210608-DSC_0246

Vespa Happen Bree

Aangeboden door: ViaVespa
Tijdens je rit doorheen de prachtige natuur kan je een leuke tussenstop maken om een 3-gangenmenu naar keuze voorgeschoteld te krijgen.

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.