Kids Route

Afstand

50km

Tijdsduur

2,5u

Vertrekuur

Tussen 9u30 en 14u

Omschrijving

Je snort met je Vespa langs de gemeenten Peer, Pelt en Bocholt via de kleine weggetjes en je houdt halt aan de bezienswaardigheden zoals kinderboerderijen, speeltuinen en een alpacaboerderij die je kan bezoeken. Deze route is speciaal op kindermaat gemaakt: niet te lang en voldoende afwisseling om tussendoor de kinderlijke nieuwsgierigheid te prikkelen.

Onderweg kun je zalig genieten van hapje en een drankje bij de talrijke horecazaken of met de picknickmand die je bij ons kan verkrijgen. En er is natuurlijk nog tijd zat om het historische verhaal van de regio te beleven.

ūüďĆ Speciaal voor de kids kan je een kinderzitje reserveren zodat zij veilig kunnen meerijden onderweg.¬† (Voor kinderen tussen 3 en 8 jaar)

Deze route kan gecombineerd worden met het bezoek bij De alpacaboerderij. Meer info vind je bij de arrangementen.

Alle routes worden zowel op papier meegegeven bij start alsook te uploaden op eigen smartphone als GPS. Alle nodige uitleg wordt gegeven bij vertrek.

 

Points of interests:
– Kinderboerderij Franciscushof
– Speeltuin De Bosuil
– Kinderboerderij + Speeltuin De Breugelhoeve
– Bruegelmuseum Peer

Elektrisch laadpunt?

Nvt

Bekijk andere routes

60km
kempenheuvel

Vespa Happen Bree ! NIEUW !

85km
Bosland-Viavespa-limburg-toerisme

Via Vespa doorheen Bosland

45km
ViaVespa-Ter-Dolen

Ter Dolen Route

Goed-weer garantie

ViaVespa voorziet een goed-weer-garantie. Waneer de weersomstandigheden té ongunstig (+65% neerslag) zijn om de route te ondernemen, kan er via e-mail kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 18u00 op de dag voorafgaand aan de reservatiedatum.